Tillbakablickar till landet med bläckfisksallad, sjöborrar och en himlans massa katter

Fick för ett tag sedan en liten fråga om jag inte kunde skriva lite om hur det var att segla i Kroatien. Som den slappis jag är har jag dragit ut lite på det eftersom bilderna ligger på den externa hårddisken, men nu har jag letat fram den! Ett inlägg om det kommer upp antingen senare ikväll eller imorgon!

Men nu är det äntligen fredag och jag är kort fattat ganska så lycklig, ska äntligen få sova ut! Var och såg Thor: The dark world igår och jag tror inte att mina tre klasskamrater riktigt hade förstått vad de gett sig in på när de gick på bio med mig. Jag fangirlade mig igenom hela filmen, kved av lycka när Loki förvandlade sig till Cap. America och snodde biosnacks från Edward. I vår klass delar man mat. Det bara är så. 

Men nu ska jag ge mig på lite Kroatien bilder och försöka komma ihåg allt det roliga som hände. Jag hade aldrig seglat ordentligt tidigare och att helt plötsligt stå och styra en 50-fotare på öppet hav var helt otroligt häftigt!
 
 

The bigger the better, en självbiografi av Stockholm Stad

Den absolut största fördelen med att bo där jag bor är att det är ca 20 minuter med kommunaltrafik in till mittpunkten av Stockholm Stad. Den absolut största och troligtvis enda fördelen med november är att man kan ta mörkerbilder när klockan är runt 17-18 på kvällen och fånga lite kvällstrafik på bild. Så spenderade jag gårdagen, men till slut blev det för kallt för att vara kvar och jag tvingades åka hem.

Är trött och mår dåligt och tycker att november är en överflödig månad som inte behövs. Vill ha jul typ nu så att vi kan hoppa direkt till våren sen. Men måste ändå åka ut till den där lilla hästen och pyssla om henne lite. Ska kanske känna igenom henne i galoppen lite och se så att hon lyssnar ordentligt. Det är hennes svåraste gångart, men hon blir allt bättre på det. Haha, hon är en envis liten dam som gärna gör vad hon själv vill = jag har tur om jag överlever idag. Vi kan bråka hur mycket som helst en bra dag! Aja, med lite tur är hon på bra humör!

151113

random ovisad bild på Katarina Kyrka, tack och lov för Söder när man har motivbrist

Äntligen fredag! Herregud, jag har varit supertrött hela veckan och ska äntligen få sova ut. Förra veckan diskuterade vi stolar på historian, idag var det en penna. Vi är väldigt djupa. Jag och en klasskompis har jämfört våra skolubyten (jag åkte till Tyskland och tyckte att det var awesome, han åkte till Polen och tyckte att det var mindre awesome), under lunchen åt jag av nästan alla andras mat och vi diskuterade huruvida det är moraliskt rätt eller fel att ta saker från döda på matten. 

Snart blir det att åka ut till den lilla hästen, ska försöka ge lite tips och råd till vår nya medryttare. Wilma är verkligen ingen lätt häst, hon bråkar och dummar sig om han ger henne chansen. Men när hon väl försöker kan hon faktiskt en hel del. Hon orkar bara inte... slappis.

Min frustration har tagit över mig om natten håller den mig vaken. Jag har min ambition men ingen plats för den, nu vet jag varför jag blir galen

 
valpbilder gör en alltid gladare så varsågod
 
Hej!! Det va satfläsklängesen, jag vet, jag är ledsen för det guys. Har 1. inte haft nån fotolust och 2. haft bajsmycket i skolan. Har haft en skitvecka fram till idag också! Hade fysikprov i två (TVÅ!!!!) timmar igår på morgonen, inte kul. Sen går det antagligen magsjuka i klassen/skola så jippie! Det enda plusset är att det är Killer Game snart på NG, tagga galeeeeet. 
 
Måste börja ta tag i mitt liv nu. Eller skollivet snarare
 
 

But do not tell me all is find when I lose my head I lose my spine

November är den absolut tråkigaste månaden att fota i och inget ni säger kan få mig att ändra mig. Katarina Kyrkogård och dock ganska fin ändå, mitt i allt det där tråkiga. Ska nog dra med mig någon liten vän in till stan och fota lite någon dag...

You've got to love and adore and the rest is awry

Kan ni gissa vilken låt jag har lyssnat på i några dagar nu? Hehe...

Men tog en liten bloggpaus mitt i alltihop. Bara sådär. Ber om ursäkt för det men nu är jag tillbaka! Hur det går för Hanna kan jag inte riktigt svara på, jag sitter mest bara och fnissar åt hennes underliga halvinlägg i utkasten. Har dock hört att det ska vara en himlans massa plugg där borta på Nacka Gymnasium, vi på MG däremot leker mest med kaplastavar (okej det var någon vecka sedan men ändå!!). Idag har vi dock haft matteprov i ca två timmar. Matte känns som det enda riktigt seriösa ämnet vi har. Någon dag ska jag sätta mig ned och skriva ner hur en klassisk dag ser ut för en liten etta som mig, det är inte helt likt grundskolan. Inte alls likt faktiskt. Jag älskar det.

Har dessutom ridit den lilla hästen (aka. 'hon är ingen ponny!!', åsnan, kamelen etc.) vilket var riktigt kul. Red lektion med lite markarbete och kunde konstatera att min grymma balans bara har blivit ännu grymmare... typ... okej jag har kanske blivit lite klumpig när det gäller hoppning men aja, det var bra träning i alla fall! Dessutom blev Wilma riktigt taggad till slut vilket var en trevlig omväxling. Som vanligt dummade hon sig lite i början; försöker sakta av, vägrar gå dit jag vill, hoppar runt som en liten kamel med huvudet bland molnen. Men allt eftersom blev hon mjukare och mjukare och till slut lyssnade hon riktigt bra. Haha, det är härligt när det går riktigt bra, blir liksom lite variation!