You were always faster than me

Hade en kort skoldag idag och trots att rektorn hävdar annorlunda är det fantastiskt bra för jag får ju trots allt mer tid att nörda över mina tv-serier. Senaste avsnittet av How to get away with murder var intensivt och fantastiskt och alla som inte har sett serien borde börja göra det nu. Har tagit mig i kragen och gått igenom ytterligare några bilder från USA... Två stycken. Jag har gått igenom två nya bilder. Försökt mig på lite retrokänsla men inte för mycket, mellanmjölksvarianten ni vet.

Hästen fick nya skor igår vilket gick galant, hon skötte sig suveränt. Såg visserligen inte helt nöjd ut när han började slå på de nya skorna men gjorde ingenting dumt. Allt i stallet börjar äntligen landa, snart kommer hyllorna upp i skåpet och då kan vi äntligen boa in oss ordentligt. Självklart finns det alltid saker som ska göras men det kan ju vara skönt att få vara färdig med en del liksom. 

gårdagens instagramåsna
 finisar

 
 
 
I lördags innan jag och dessa orrar (+ Elin som mest stod bakom kameran och dom bilderna som togs på henne blev tyvärr suddiga o så...) gick på födelsedagsmiddag var vi inne i stan och köpte presenter. Under presentinslagningen blev det även en liten "photosession", så detta är lite av resultatet!
 
 
 
 
 

COOKIES

Söndagen har bestått av:
  1. Springa Hellasloppet 5 km och nästan kräkas efteråt
  2. Loda runt i mjukisbyxor och tofflor hemma
  3. Pluggat
  4. Kollat Gossip Girl
  5. Bakat kakor
Okej vi börjar med 1an.... Hade igår helt glömt bort att jag skulle springa detta lopp idag, så var verkligen inte taggad när jag skulle gå upp imorse. Var inte heller taggad när vi kom till Hellasgården haha, kände bara att jag ville hem och sova. MEN jag kämpade mig igenom den där äckliga banan som var sjukt kuperad. Jag har typ ansträngningsastma och hade glömt ta min medicin så det var ju kul att ha det jobbigt att andas där den första kilometern. Fick också håll och ont i vaden men envis som jag är så sprang jag på ändå. Sprang inte hela vägen men jag är nöjd ändå. 
 
5an!!! Den roligaste delen av dagen. Igår var det ju Kanelbullens dag som ni kanske visste och då köpte min mamma kanelbullar. Hon köpte även en "Baka själv"-flaska från bageriet. I denna flaska var då alla torra ingredienser för att göra Chocolate Chip Cookies. 
 
 
Detta underhöll mig denna eftermiddag, tog det som min pluggpaus. Kakdegen var sjuuuuuuuuukt god, hade kunnat äta den istället för själva kakorna. Misslyckades lite med kakorna, efter att dom svalnat och så blev dom torra och hårda... Det gör egentligen inget, får väl bara göra fler haha