Hugo.

Förra veckan fick vi ett jättetråkigt besked. Älskade lilla Hugo hade fått somna in. Det kom egentligen inte som en sån värst stor överraskning då han var ganska gammal och var, på slutet, sjuk. Men ändå, man blir ju fortfarande ledsen när det händer. Jag fick reda på det när jag satt i skolan på en fysiklektion (gah så tråkiga dom lektionerna är!!!) så det var ju inte alls roligt. När vi förra veckan var hästvakt så passade vi på att äta lunch hos farmor och farfar som hade Hugo, då dom också bor i Åkersberga. Kändes så tomt utan lilla Hugo!! Lilla korven med extra fluff.
 
Sötnosen

ponies

Hej igen!
Som ni med största sannolikhet märkt har uppdateringen inte varit på topp de senaste månaderna... Jag har helt enkelt inte haft lust till att fota eller kommit på bra grejer att skriva för bloggen, sen har jag haft fullt upp med skolan och sånt där. Ni kanske fattar vad jag menar? Nu är det iallafall sportlov för min del!! Jag ska plugga (spanska och körkortsteori wiho), jobba, åka till Falun samt bara chilla hemma. Ska bli så galet skönt! 
 
Förra veckan var jag och mamma hästvakt över helgen till våra kompisar som bor på en liten gård i Åkersberga med sina fyra egna hästar, två katter, en hund samt totalt sju inackorderade hästar (där sex stycken är små fluffiga, runda shettisar) Vi hade fullt upp hela helgen med uppstigning varje dag vid sju för utfodring, sen rullade hela dagen på med stallskötsel och något ridpass. Det var sjukt mysigt, men det var ännu mysigare att komma hem på måndagen och få sova i sin egna säng. 
 
Bästa Gry! 
 
Nyfiken pålle
 
har du nå käk eller?
Kram på er alla, och hoppas ni som har sportlov får ett grymt sådant!