jag vet inteeeeeee

saknar denna mupp som är på Ängsholmen
 
 
 

och när allting tar emot, gör det ändå

 
Tjena fan. Solen skiner, regnmoln nalkas i fjärran och min persienn är sönder så jag ser inte ut. 
 
Sammanfattning av de senaste veckorna:
Vecka 26: Gick på bio med Elvira och såg The Fault In Our Stars, gick på De Vet Du med Björken, lyssnade på Ed Sheerans och 5SOS nya album, hängde med Simon och Tomas o hade sleepover, bodde med Madde lördag till måndag. Gosade med de fem katterna som ägarna till huset som Madde såg efter äger. Favoriten blev märkeskatten Zombie med de blåa ögonen. 
Vecka 27: Jobbade, gick på bio med Simon och Tomas o såg 22 Jump Street, fick fransk manikyr (lööved it) jobbade i kiosken på söndagen.
Vecka 28: Första jobbfria veckan (förutom att stå i kiosken på lördagen), klippte mig på tisdagen och sen spenderades tisdagen till fredagen på Elins landställe med Nelly, Moa och Linnéa.
 
Ganska ointressant för er kanske men jag kände att detta var mer för mig själv så att jag inte går vilse i tankarna på vad jag gjort under mitt lov. Det brukar alltid bli så.
 
 
 

Livet leker ute på udden

 
Det här verkligen otroligt härligt här ute just nu! Äntligen har det riktiga sommarvädret hittat hit (för let's face it, det kändes inte som sommar när det var 8 grader ute och blåste kulingvindar), man kan gå runt i shorts utan att frysa och det ligger människor och solar på däcket likt stora utdragna sälar. Kan det bli bättre?

Igår råkade dock min telefon gå sönder, skärmen fungerar inte alls men i ca två timmar påminde Run Keeper mig om att jag hann gå 2,2 km innan den gick sönder. Det hela slutade med att jag begravde telefonen i soffan i hopp om att slippa höra den. Batteriet har nu tagit slut, vilket var lite den effekt jag var ute efter om sanningen ska fram. Som tur var fick jag låna min systers telefon när jag skulle ut och springa i morse, det går verkligen inte utan musik! Har nu avnjutit vad som skulle kunna vara min mest lyckade avokadosmörgås hittills och bara njutit. Om jag ska vara helt ärlig finns det inte mycket annat att göra här ute, vi har lite brist på aktiviteter...

I'm in the fast lane from L.A. to Tokyo

 
 
Min jobbvecka som ridlägerledare var onekligen väldigt spännande men nu har jag återhämtat mig och är tillbaka i Stockholm igen! Det hände en hel del läsvärda händelser den veckan, men det kommer i ett senare inlägg. Eftersom att man jobbar hela dagarna finns det inte tid för fotograferign, så ni får använda er kreativitet och försöka föreställa er hur det kändes mot slutet av veckan efter allt som hänt. 

I fredags var vi vid en liten sjö och grillade för att fira Simon som nu fyllt fantastiska 17 år och jag var för en gångs skull den enda som visste var vi var. Vi lovade att inte sjunga för honom men gjorde det ändå, några badade och den här gången lyckades vi faktiskt få igång engångsgrillarna (sist vi skulle använda en gick det mindre bra). Efter en del experimenterande kom vi fram till att allting fungerar med Nutella förutom marshmallows samt bostongurka, att det inte är en bra idé att lägga sina marshmallows på grillen, och att jo, myggmedel är visst en bra sak att ta med sig.